Hamam otu tüy dökücü

İstenmeyen tüyleri dökme özelliği bulunan ot, hem kolayca kullanılabilmesi hem de ekonomik olması nedeniyle tercih edilir. Hamam otu tozu tıpkı tüy dökücü krem gibi uygulanarak tüylerin dökülmesini sağlarken, hamam otu yağı tüylerin yeniden çıkmasını engellemesi, geciktirmesi ile bilinir.

Hamam otu tozu kaç dakika bekletilir?

Aldık diyelim, peki ya sonra: Hamam otu kullanımı Hazır olan kremimsi yapıdaki karışım uygulanmak istenen bölgeye sürülmeli ve 3-4 dakika kadar bekletilip hemen temizlenmeli. Temizlerken lif gibi bezlerden destek alabilir, çok bastırmadan, duru suyla bölgeyi güzelce yıkayabilirsiniz.

Hamam otu tozu kaç günde çıkar?

Tozun kokusu ağır olduğu için uyguladığınız bölgeyi temizleme işleminde sonra sabunlu su ile yıkamanız gerekir. Hamam otuyla temizlenmiş tüyler, vücut tipine bağlı olarak 2-3 hafta içerisinde yeniden çıkar.

Hamam otu nasıl kokar?

lağım gibi bi kokusu vardır fakat çok işe yarar, pürüzsüz hale getirir.

Hamam otunun içinde ne var?

Hamam otu aslında Anadolu kadınları tarafından uzun yıllardır kullanılan bir kimyasal bileşiktir. Ot kısmına aldanmamak lazım aslında As2S3 kimyasal yapısına sahip olup doğadaki en güçlü zehirlerden arsenik ve en kötü kokan maddelerden olan kükürtten oluşuyor.

Hamam otu ne kadar sürede etki eder?

Hamam otu tüy dökücü etkisini hemen gösterir, bu işlemin ardından tüyler dökülür. Ten ve tüy yapısına göre kişiden kişiye değişebilmekle birlikte iki hafta sonra tüyler yeniden çıkmaya başlayabilir.

Hamam tozu özel bölgeye kullanılır mı?

Hamam otu, yüzyıllardır tüy dökücü özelliği sayesinde, istenmeyen tüylerden kurtulmak için kullanılıyor. Bunun dışında bilinen bir faydası bulunmuyor. Vajinal bölge de dâhil, kol, bacak, göğüs, sırt gibi bölgelerde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Hamam otu Kılları artırır mı?

İstenmeyen tüyleri dökme özelliği bulunan ot hem kolayca kullanılabilmesi hem de ekonomik olması nedeniyle tercih edilir. Hamam otu tozu tıpkı tüy dökücü krem gibi uygulanarak tüylerin dökülmesini sağlarken, hamam otu yağı tüylerin yeniden çıkmasını engellemesi, geciktirmesi ile bilinir.

Related Posts